Evenementen (Admin)

Gewijzigd op Di, 4 Jun om 12:08 PM

Door op de button ‘Evenementen’ aan de linkerkant, in de navigatiebalk, te klikken kom je in het evenementenoverzicht terecht. Hier kunnen leden zich inschrijven voor diverse evenementen. Zoek in navigatiebalken gemakkelijk op naam of datum van het evenement.

Om een evenement aan te maken, klik op de button ‘Nieuwe evenement aanmaken’ (aangegeven met een blauwe pijl), en vul gemakkelijk de informatie in over het evenement dat je wilt aanmaken, bevestig door op ‘Nieuwe evenement’ te klikken. Een nieuw evenement is nu aangemaakt. Als dit een terugkerend evenement is, kun je ervoor kiezen om het vakje 'Herhalend evenement' aan te vinken en vervolgens te selecteren hoe vaak dit herhaald wordt.

Zoals al bij ‘Producten’ is besproken, kun je daar het evenement koppelen aan het product. Op die manier kan een gebruiker zich inschrijven voor het desbetreffende evenement wanneer de persoon het product koopt.