Gebruikers (Admin)

Gewijzigd op Di, 4 Jun om 12:08 PM

Door vervolgens op de button ‘Gebruikers’ te klikken (deze staat aan de linkerkant in de navigatiebalk en wordt aangegeven met de witte pijl) kom je op de pagina terecht waarin je een overzicht van alle gebruikers ziet. Je kunt de gebruikers sorteren op naam, lidmaatschap, type en laatst ingelogd. Rechtsboven heb je ook de mogelijkheid om gebruikers te filteren en om nieuwe personen voor jouw vereniging uit te nodigen via de mail.

Wil je een overzicht van het aantal gebruikers dat een bepaald attribuut heeft, bijvoorbeeld een specifiek product of lidmaatschap? Dit kun je eenvoudig doen door te filteren. Kies het relevante ‘veld’, geef aan of het wel of geen onderdeel is, en selecteer vervolgens de gewenste waarde. In het geval van een lidmaatschap kies je het type lidmaatschap.

Om nieuwe leden toe te voegen, kun je ze gemakkelijk uitnodigen via e-mail.