Dashboard (Admin)

Gewijzigd op Ma, 8 Apr om 10:22 AM

Navigatiebalk

Na het inloggen ben je op de homepage van je account terechtgekomen. Aan de linkerkant van de pagina is de navigatiebalk te zien waarmee je door je account heen kan navigeren.

Dashboard

Dit is de homepage waar je op terecht bent gekomen nadat je bent ingelogd. Vanuit hier kun je gemakkelijk overal naartoe navigeren binnen jouw account. Ook heb je hier een gemakkelijk en duidelijk overzicht van jouw vereniging, aantal nieuwe gebruikers / leden, nieuwe leden, gebruikers per maand, aantal producten, aankomende verjaardagen van leden, aankomende evenementen en hier staan ook de activiteiten die door de vereniging worden aangemaakt/gewijzigd.