Producten (Admin)

Gewijzigd op Di, 4 Jun om 12:12 PM

Door op de button ‘Producten’ te klikken kom je op de pagina terecht met jouw producten. Hierin vind je een compleet overzicht van alle producten die je aangemaakt hebt.

Om nieuwe producten toe te voegen, klik op de button 'Nieuwe product aanmaken’ (aangegeven met een blauwe pijl). Vul vervolgens tekstvelden in met informatie over het product en bevestig het.

Je kunt nu een naam geven aan je product en ook een prijs en voorraad instellen. Daarnaast zijn er nog verschillende opties waaruit je kunt kiezen. Als het product alleen gekocht kan worden door mensen met een lidmaatschap, kun je dit instellen.

Als je vervolgens klikt op de drie puntjes rechts van het product, kun je het product bewerken, kopiëren, verwijderen en delen. Wanneer je op ‘bewerken’ klikt, kun je onder andere het product wijzigen. Ook is het mogelijk om prijsvariaties, evenementen te koppelen of attributen toe te voegen.

Is het product (tijdelijk) niet meer nodig? Naast het verwijderen kun je het ook archiveren. Zo kun je altijd nog bij het product.