Producten

Gewijzigd op Di, 4 Jun om 12:06 PM

Door de button ‘producten’ te klikken (deze staat aan de linkerkant in de navigatiebalk en wordt aangegeven met de witte pijl) kom je op de pagina terecht met jouw producten. Hierin vind je een compleet overzicht van alle producten die je gekocht hebt en die je nog kan kopen (deze staan nog open). Deze producten/ tickets heb je nodig om bijvoorbeeld naar een evenement van jouw vereniging te kunnen gaan.

Wanneer je het product koopt, zie je het volgende scherm. Hier vind je de beschikbare betaalmogelijkheden en kun je zien aan welke evenementen het product is gekoppeld. Je vereniging kan er ook voor kiezen om aanvullende informatie te vragen. Dit kan per product variëren, afhankelijk van wat de vereniging nodig acht.

Om bij QR-code te laten scannen bij evenementen moet je op het kleine QR-icoontje klikken die rechtsboven in de hoek staat. Deze wordt aangegeven door de blauwe pijl. Zodra je een product gekocht hebt, wordt deze aan jouw unieke QR-code gekoppeld. Deze kan de vereniging vervolgens scannen.