Koppelingen (Admin)

Gewijzigd op Di, 4 Jun om 12:15 PM

Met de Mailchimp-koppeling kan jouw vereniging gemakkelijk mailings naar gebruikers sturen.

Maak allereerst een Mailchimp account aan, dat kan via deze link:

http://www.mailchimp.com/signup?pid=53GradenNoord&source=website

Nadat je een mailchimp account hebt, ga je in Membrs via de navigatiebalk links naar 'Mijn Vereniging'. Vervolgens klik je op 'Koppelingen' (zie de blauwe pijl).

Om een koppeling te maken moet je het eerst ingeschakeld hebben. Hierna kan je op ‘Configureren’ klikken. Vervolgens moet je alleen nog de API key invullen. De API key is te vinden in je Mailchimp account, zie: https://us6.admin.mailchimp.com/account/api/

Mailing versturen

Via de pagina ‘gebruikers’ kun je een lijst samenstellen door te filteren op jouw gewenste voorwaarden. Wanneer je een lijst hebt gefilterd, verschijnt de button ‘exporteren naar Mailchimp’. Nu wordt er in Mailchimp een tag aan jouw maillijst toegevoegd. Bij het versturen van de nieuwsbrief kun je alleen versturen naar deze ‘tag’ en dus specifiek deze mensen.

Up-to-date ledenlijst

De leden die zich in Membrs registreren, komen automatisch ook in Mailchimp te staan. De lijst in mailchimp is dus altijd 100% up-to-date.

Met de SnelStart-koppeling kun je gemakkelijk en efficiënt je administratie beheren. Deze koppeling zorgt voor een naadloze integratie met je boekhoudsoftware, waardoor je tijd bespaart en fouten minimaliseert. Door gebruik te maken van de SnelStart-koppeling kun je eenvoudig facturen, uitgaven en andere financiële gegevens bijhouden, rapportages genereren en voldoen aan de wettelijke vereisten.