Groepen beheren

Gewijzigd op Ma, 8 Apr om 9:28 AM

Binnen een vereniging is het mogelijk om leden in te delen in verschillende groepen. Via de optie ‘Groepen beheren’ kun je meerdere groepen aan jouw profiel toevoegen.Je komt hier terecht op dezelfde manier waarop je op jouw profiel bent gekomen. Zodoende klik je op je profielfoto die rechtsboven in de hoek van je scherm staat. Dan krijg je een menu te zien met opties. Je klikt op Groepen beheren. Hierna krijg je in je scherm een overzicht van verschillende groepen te zien. Door deze aan te vinken (door op de aanvinkvakjes te klikken) laat je deze meedoen in je systeem.