Account & instellingen

Gewijzigd op Ma, 8 Apr om 9:26 AM

In dit hoofdstuk gaan we dieper in op je account en de instellingen hiervan. Je komt hierop door eerst met je muis op je profielfoto (rechtsboven in het scherm) te klikken. Dan krijg je een menu te zien met opties. Door op Account & Instellingen te klikken kom je op het overzicht van jouw profiel terecht. Hierin zie je je e-mailadres, naam, geboortedatum en de optie om een profielfoto toe te voegen of te vervangen.

Hieronder heb je de optie om verenigingsspecifieke gegevens van je voor de vereniging in te vullen.

Tot slot kun je een account voor je kinderen aanmaken en toevoegen. Zij kunnen niet alles doen omdat je de volledige rechten hebt, maar ze hebben wel een overzicht van de gegevens die ze nodig hebben (hun basisgegevens: naam, e-mailadres, geboortedatum en profielfoto). Daarnaast hebben zij ook een duidelijk overzicht van openstaande en aankomende evenementen. Hiervoor kun je als ‘ouder/beheerder’ de tickets kopen.

Je kunt meerdere kind-accounts toevoegen. Je kunt vervolgens rechtsboven bij je profiel wisselen van account om in te loggen met het kind account. Wanneer je ingelogd bent met het kind-account, kun je niet terug switchen naar het volwassenen account. Uitloggen en opnieuw inloggen als volwassenen om te switchen naar een ander kind-account.